© 2017 door De Groene Wijkers.

ENERGIEBESPAARBOX

klik hier voor en door bewoners
Het groene burgercollectief voor het verduurzamen van          
  • Facebook Social Icon

WAT DOEN WE?

Organiseren van bijeenkomsten met uiteenlopende duurzame en groene thema's

 

Lees meer >

Het oprichten van een  burgercoöperatie om in collectief zonnestroom

op te wekken

 

Lees meer >

Vrijblijvend advies en informatie voor bewoners over duurzaamheid en groen tuinbeheer

 

Lees meer >

Bewoners met het doel om 10% minder energie te verbruiken en geld te besparen in huishoudens

 

Lees meer >

Energie besparen
Duurzaam en groen advies
Collectief zonnedak
Events en projecten
 
 

Bewust en goed omgaan met mijn gas, water en elektriciteit is leuk, omdat ik naast het milieu een handje helpen ook nog eens geld bespaar.

 

- Gurbuz, Beverwijk

Back to nature als we de wereld willen blijven voeden op een manier dat aarde niet naar de klote gaat. Samen kan je verschil maken!

 

- Anne, Wijk aan Zee

Ik vind het leuk om samen met een groep mensen energiebesparingen te realiseren in Beverwijk. Mijn visie is dat de mens dezelfde kringloop na moet streven zoals de natuur dat heeft.

 

- Michelle, Beverwijk

DOE MEE MET DE GROENE WIJKERS

E-MAIL ONS
VOLG ONS
  • White Facebook Icon

Doe ook mee met de Energiemeting voor huurders van Pré Wonen en meld je uiterlijk 10 november 2017 aan via onderstaand aanmeldformulier. Of wordt gratis lid van De Groene Wijkers en help mee onze gemeente te verduurzamen. Wil je de Energiebespaarbox bestellen of gratis advies van een van onze energiecoaches? Voeg dan 'Ja, ik wil graag de Energiebespaarbox / Energiecoach bestellen.' toe in het contactformulier.

AANMELDFORMULIER ENERGIEMETING
& CONTACTFORMULIER
 

De Groene Wijkers is het duurzame energiecollectief door en voor bewoners van Beverwijk en Wijk aan Zee. Dit collectief spoort huishoudens en bedrijven aan om op een duurzame manier met energie om te gaan. Het wapen wat gebruikt wordt in deze duurzame strijd is: het bespaart geld!

 

Energie gebruiken we dagelijks op bijna ieder moment. Onze dagelijkse bezigheden zorgen echter voor een groot verbruik van energie en kosten dus geld. De Groene Wijkers zijn daarom gestart met een energiebesparing en bewustwording campagne in Beverwijk en Wijk aan Zee. Hiervoor hebben de De Groene Wijkers een speciale energiebespaarbox met kleine maatregelen samengesteld en trainen zij energiecoaches die pro-actief in de buurt, wijk en gemeente duurzaam advies geven. Om je huis, tuin of bedrijfspand toekomstbestendig te maken kun je veel doen. Denk hierbij aan het isoleren van het dak, een warmtepomp of het aanschaffen van zonnepanelen. Maar waar te beginnen? De Groene Wijkers helpen jou je energierekening en je huis beter te begrijpen en mee te denken met het bepalen van wat jij belangrijk vindt. Dit doen zij zodat jij weet welke maatregelen je de komende jaren kunt nemen om te besparen.

OVER DE GROENE WIJKERS

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now