top of page

De Groene Wijkers opgericht


Duurzaamheid en energiebesparing. Energie gebruiken we elke dag en bijna elk moment. Echter: onze dagelijkse bezigheden zorgen voor een groot verbruik van energie en kosten dus geld. De Groene Wijkers starten daarom in 2017 met een groene actie in de gemeente Beverwijk. De Groene Wijkers is een vereniging voor en door Wijkers die mensen aanspoort om op een duurzame manier met energie in het huishouden om te gaan. Het wapen in deze duurzame strijd: het bespaart je geld!

In de loop der jaren zijn we steeds meer energie gaan gebruiken in ons huishouden. Wat veel mensen niet weten, is dat er juist in ieder huishouden veel energie valt te besparen met goedkope simpele maatregelen. Mensen uit de buurt met hart v

oor het milieu hebben een vereniging opgericht, genaamd De Groene Wijkers. We willen alle bewoners met elkaar in verbinding brengen om zo samen een collectieve korting te regelen op besparingsmaatregelen! Onze doelstelling is om elkaar te helpen duurzamer bezig te zijn met huishoudelijke activiteiten die ook nog eens goed zijn voor onze portemonnee en een beter huis.

‘’Dit is een prachtig initiatief, ik hoop dat het daarom aanslaat. Niet alleen hier, maar het liefst in een nog grotere regio, of zelfs in heel Nederland!’’ Aldus Sjoerd Laarhoven, één van de initiatiefnemers. Tom Spanjaard werkt ook met plezier mee aan een betere toekomst. ‘‘Het is echt mooi dat we door geld te besparen ook de aarde kunnen helpen.’’

Is jouw huis klaar voor de toekomst en bespaar je mee?

De gemeente Beverwijk ondersteunt dit initiatief. De Groene Actie van De Groene Wijkers gaat in januari 2017 van start! Nog geen ‘groene’ voornemens? Doe met ons mee! U kunt meehelpen met het verduurzamen van Beverwijk. We doen het samen! Meld je daarom snel aan via het online aanmeldformulier of blijf op de hoogte via Facebook.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page