top of page

De Groene Wijkers trappen op 26 januari De Groene Actie af

Heeft u al groene voornemens voor het nieuwe jaar? Hier is er in ieder geval één: zorg voor onze planeet en bespaar ook nog eens gemiddeld € 110,- per jaar. De Groene Wijkers helpen u graag bij het besparen van energie. Met de samengestelde Energiebespaarbox willen zij de gemeente Beverwijk verduurzamen. Om inwoners van de gemeente de kans te geven kennis te maken met De Groene Wijkers en informatie in te winnen over de Gratis-geld-actie organiseren zij op 26 januari om 19:00 een bijeenkomst in de Grote Kerk, ook wel bekend als de Wijkertoren, op het Kerkplein in Beverwijk.

Voor De Groene Actie van De Groene Wijkers hebben zij de speciale Energiebespaarbox samengesteld. In de box vindt u een besparingsdouchekop, een doucheklok, radiatorfolie, een deurveer en een tochtstrip. Deze kleine maatregelen zorgen direct voor meer wooncomfort en meer geld in uw portemonnee. U koopt de box namelijk voor € 30,-, maar u bespaart per jaar gemiddeld € 110,-. Gratis geld dus! De Energiebespaarbox wordt bij u thuisbezorgd en gratis geïnstalleerd. Heeft u interesse? Dan kunt u de box vanaf 26 januari tijdens de informatieavond, via Facebook of de website van Omgevingsdienst IJmond bij De Groene Wijkers bestellen. Bent u ook al klaar voor de toekomst?

De Groene Wijkers

Op 28 december werden De Groene Wijkers geïntroduceerd als nieuwe non-profit organisatie waarbij gemotiveerde inwoners van de gemeente Beverwijk aan de slag gaan met kleine duurzaamheidsmaatregelen om energie te besparen. De Groene Wijkers zijn via www.facebook.com/groenewijkers en via www.odijmond.nl/degroenewijkers te bereiken, ook blijft u daar op de hoogte van nieuws en acties.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page